З початку року до ДПІ у м. Рівному надійшло 10 запитів про надання публічної інформації. Запитувачів цікавила інформація про вжиті заходи по відновленню переплати по ПДВ, надання копій документів, отримання інформації про доходи, щодо проведеної перевірки по відшкодуванню ПДВ, про визнання недійсними правочинів між суб’єктами господарювання.

Нагадаємо, відповідно до Закону України від 13 січня 2011 року № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації» (із змінами та доповненнями).

Так, публічною інформацією - є відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

Запит на отримання публічної інформації, розпорядником якої є ДПІ у м.Рівному, може бути поданий: на поштову адресу: 33023, м. Рівне , вул. Відінська,8; на електронну адресу rv.rivnedpi@sfs.gov.ua; факсом: (0362) 28-06-18; телефоном: (0362) 28-09-87.