Рівнянам, які планували відправитися на відпочинок у Туреччину нічого не загрожує, запевняють в облдержадміністрації. Тим часом рівняни, які літали до Анталії першим рейсом, сьогодні повернулися додому.

За словами радника голови Рівне нської ОДА Сергія Мініча, наразі жодних змін в графіку відправки літаків з Рівне нського аеропорту не передбачається.

- Практично відразу, як стало відомо про спроби збройного перевороту в Стамбулі, керівництво ОДА звернулося до наших партнерів туристичного оператора TPG та авіаперевізника BRAWO AIRWAYS з тим, щоб з’ясувати – чи нічого не загрожує туристам, які відправляються з аеропорту Рівне в Анталію. За отриманою інформацією, наразі туристам з Рівного нічого не загрожує. Спроба військового перевороту була придушена керівництвом Туреччини, а всі причетні до його організації наразі заарештовані. Щодо безпеки туристів, то повідомляємо, що Анталія знаходиться за 900 км. від Стамбулу. У самій Анталії жодних сутичок не відбувається. Крім того влада Туреччини посилила заходи безпеки в аеропорту. Тому на сьогодні жодних змін в графіку відправки літаків з Рівне нського аеропорту не передбачається. Туристам, що відлітають, нічого не загрожує, - розповів Сергій Мініч.