Тепло, сонце, літо...і дощі. І хутенько порпаємося у шафах та дістаємо чобітки. А найкраще про сухість та захищеність ніжок подбають гумові чобітки - зручні, легкі та комфортні. Як правильно підібрати їх для ваших малюків - спробуємо розібратися далі.

На сьогоднішній день існує чимало варіантів та моделей гумових чобіт, з-поміж котрих маємо змогу обирати. Вони повинні бути легкими, не промокати та бути зручними для ніжок малюка.

pic 

Види гумових чобіт. При виборі такого виду мештів звертайте увагу не лише на зовнішню привабливість, а й на внутрішню сторону. Зазвичай у наборі йдуть трикотажні або флісові шкарпеточки, які дозволять ніжкам не мерзнути. Коли на вулиці тепло - одягаємо чобітки без шкарпеточок, коли прохолодніше - мерщій утеплюємо. Також є комбінованого типу чоботи - низ гумовий, а верхня частина - із текстилю.

picЯк вибрати гумові чоботи. Купуйте на розмір більші, тим самим забезпечуєте вентиляцію всередині. А також в разі потреби можна одягнути додаткові шкарпетки. Зверніть увагу на внутрішню підкладку чобіт: це повинна бути натуральна тканина - синтетика та гума. Між підошвою і основною частиною не повинно бути щілин - для цього зігніть їх, перед покупкою, перевірте наперед. Підошва повинна гнутися, інакше можна спровокувати плоскостопість. Та і ноги втомлюватимуться скоріше.

pic Якими б не були гумачки, слід пам'ятати - їх не варто носити більше 2-3 годин на добу, і у приміщенні обов'язково перевзуватися.

Читайте також: 9 ігор, які допоможуть дитині справлятися з емоціями

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber