Сьогодні все популярніше стає готувати засоби догляду за собою вдома. Звичайно ж, адже це дешевше, корисніше і ми знаємо з чого ми їх готуємо. До вашої уваги рецепти для догляду за собою на основі екстракту алое.

Рецепт №1
Засіб проти вугрового висипу

Інгредієнти:

- листя алое

Спосіб приготування:

Промийте під проточною водою листя алое. Подрібніть. Вичавте сік. Заморозьте його у кубиках.

Спосіб застосування:

Щодня протирайте зранку кубиками з соком обличчя. Ефект вас не примусить чекати.

Рецепт №2
Засіб проти зморшок

Інгредієнти: візьміть усіх компонентів по 1 чайній ложці

- сік алое

- гліцерин

- липовий мед

- вода

- вівсяні пластівці

Спосіб приготування:

Всі рідкі інгредієнти ретельно змішайте. Змеліть вівсяні пластівці. Перемішуючи додавайте поступово муку, яка утворилася, й змішуйте до тих пір, доки маса не буде однорідною. Маска готова!

Спосіб застосування:

Наносьте маску на очищене обличчя на 20 хвилин. Змийте теплою водою. Повторюйте процедуру двічі на тиждень впродовж місяця.

Шкіра вашого личка стане ніжною, приємною на дотик, дрібні зморшечки розглядяться, а глибокі стануть менш помітними. Якщо процедура сподобалась, повторювати її можна лише через три місяці.

pic

Рецепт №3
Засіб проти випадіння волосся

Інгредієнти:

- сік алое

Спосіб застосування:

Нанесіть сік алое на очищене коріння волосся, обережно втираючи у шкіру голови. Через годину змийте за допомогою звичайного шампуню. Повторюйте процедуру двічі на тиждень впродовж місяця.

Рецепт №4
Засіб проти герпесу

Інгредієнти:

- сік алое

Спосіб застосування:

Змазуйте вражені герпесом місця екстрактом алое двічі на тиждень доти, доки він зникне. А також, приймайте 1 чайну ложку засобу перед основними прийомами їжі (сніданком, обідом, вечерею).

pic

Будьте здорові!