Головна водна артерія Рівного не лише забруднена. Вона ще й знову повна мертвої риби. Цього разу дохлу наживу виявили поблизу ринку "Дикого".

Вперше цього року головну водну артерію Рівного почали розчищати від мертвої риби ще на початку червня. Тоді її виявили поблизу стадіону "Олімп". Однак, від чого в річці дохне риба, досі не відомо. Нині ж мор риби зафіксували поблизу ринку "Дикий". Не на камеру продавці ринку розповідають: вранці на березі річки дохлу рибу виловлювали комунальники. Та після обіду нажива спливла наверх вже на іншому березі.

А все через забруднення водних ресурсів, - каже один з очевидців.

Чому в Усті продовжує гинути риба, не кажуть і зараз. У державній екологічній інспекції розповідають, як тільки дізналися про мор риби, відразу ж взяли аналізи води та відправили на експертизу. Втім, скільки риби загинуло цього разу - невідомо.

Рівняни обурюються: спостерігають прикру картину із дохлою рибою в річці щороку. Додають: поки що жодних заходів, аби цього уникнути, так і не помітили.

Чи вдасться дізнатися справжню причину гибелі риби та якими будуть результати експертизи, Перший місцевий повідомить згодом.