Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним. Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань.

Овен

Не покладайтеся на хорошу пам'ять, ні на свою, ні на будь-кого іншого. Вам або доведеться блукати по місту, забувши адресу, або ви потрапите в незручну ситуацію, забувши ім'я співрозмовника. У будь-якому випадку, краще все записувати.

Телець

Ви, можливо, будете дивитися на життя з деяким розчаруванням. Ви з задоволенням повісили б на всі двері табличку "Не турбувати, злий собака". Цей стан швидко минеться.

Близнюки

Будьте недовірливими. Вас не дуже важко обдурити, а нині такий день, коли це цілком може статися.

Рак

Вам не доведеться побоюватися, що хтось не виконає своєї обіцянки і тим самим підведе вас. Можете сміливо звалювати доручення на друзів і близьких - зроблять як миленькі.

Лев

Все повинно бути на порядок краще, ніж учора. Ви і ваша поведінка - в тому числі. Зірки віддячать вам

Діва

Вам може здатися, що до моменту, коли виповниться ваше бажання, залишилося всього кілька годин, і ви будете намагатися швидше їх згаяти. Не варто цього робити - мало того, що вас чекатиме жорстке розчарування, ви ще й час втратите.

Терези

Ви будете схильні до сентиментальних настроїв. З цієї причини день краще провести далеко від надто життєрадісних знайомих, які, не знаючи вашого настрою, можуть ненавмисно зачепити вас.

Скорпіон

Управління вашим організмом буде перескакувати з лівої півкулі на праве і назад, тим самим змушуючи вас мислити то математично чіткими, то художньо-абстрактними категоріями. Це все нічого, аби посередині не застрявали.

Стрілець

Вам дуже корисні будуть фізичні навантаження. Такого роду активність дещо охолодить у вашій душі полум'я і тим самим зменшились ймовірність скоєння необдуманих вчинків.

Козеріг

Зазвичай властива вам сором'язливість буде забута. Ви здивуєтеся, наскільки легко вам буде заговорити з незнайомцем як зі старим другом. Можливо, ви придбаєте нових друзів.

Водолій

Ви легко будете піддаватися впливу збоку оточення. Намагайтеся оточити себе людьми, чийого впливу не варто побоюватися.

Риби

Ви схильні ускладнювати ситуацію, і вдається вам це блискуче. А ось чи потрібно вам це?