Принаймні, в часових рамках. 22 липня підприємцям міста Дубно були вручені копії рішення міськради про обмеження роботи ресторанів та розважальних закладів, а також встановлено часовий ліміт на продаж алкогольних напоїв.

Рішення передбачає заборону роздрібної торгівлі алкогольними напоями з 22.00 до 7:00 год. в об’єктах торгівлі. Також воно обмежує режим роботи закладів ресторанного господарства до 24 години.

Загалом учасники рейду відвідали 23 розважальні заклади та торгові об’єкти, що здійснюють продаж спиртного.

Правоохоронці переконані - це зменшить кількість правопорушень та злочинів.

Разом з тим поліцейські нагадали їм про вимоги статті 180–1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування). Відповідно до її санкції на посадових осіб підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, громадян-власників підприємств чи уповноважених ними осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності накладається штраф від 340 до 850 гривень. Повторне протягом року аналогічне порушення обернеться штрафом у розмірі від 850 до 1700 гривень.

У ході подальших рейдів поліція перевірить законослухняність власників закладів, які зобов`язані виконувати дане рішення.

pic

pic

pic