Як сказав Шарль Бодлер: "Жінка - це запрошення до щастя". І всім нам відомо, що щастя залежить від загального настрою і почуття людини. Чим краще ми себе почуваємо, тим щасливіші люди навколо. Наш настрій починається з того моменту, як ми прокинулися. Отож, як прокинутися і почувати себе в гарному настрої, свіжою та красивою радимо прочитати у нашій статті.

1.За 15-20 хвилин до сну потрібно провітрити кімнату, це забезпечить міцний і здоровий сон. До того ж, кисень дуже корисний і для шкіри.

2.На ніч потрібно вмиватися ретельніше, щоб як слід позбутися від забруднень і залишків косметики. Наносити нічний крем потрібно дуже тоненьким шаром, інакше він буде діяти як маска, заважаючи шкірі дихати.

3.Не варто пити на ніч багато рідини, це провокує набряки. Також не рекомендується їсти солоне, так як сіль затримує рідину в організмі, а це основна причина тих же набряків і мішків під очима.

4.Перед сном добре прийняти ванну з морською сіллю – вона розслабить і допоможе вивести накопичені за день шлаки. Після ванни нанести антицелюлітні засоби.

5.Кофеїн зайво бадьорить нервову систему, тому бажано не вживати його після 16 години. Також не варто вживати алкоголь та палити, як мінімум за 4 години до сну.

6. Не робіть на ніч хвостики і косички. Будь-які шпильки і гумки пошкоджують волосся під час сну. Спати краще на шовкових подушках, шовк допомагає зберегти зачіску. Можна вдягати шовкову хустку. Якщо волосся дуже довге і плутається, краще заплести легку косу, але бажано без гумок і вузлів.

7. Подушки повинні бути невисокими, а матрац рівним і досить жорстким, щоб хребет не викривлявся. Спати краще всього на спині. Після сну на боці – на обличчі залишаються червоні смуги від подушки, потім потрібно буде робити маски, що містять протеїн, або наносити зволожуючий крем для обличчя. Добре щоранку приймати вітамін В.

8. Зранку корисно прийняти контрастний душ. Вмиватися краще ромашкою, лице не витирати, а промокати рушником. Якщо все ж з’явилися синці під очима, прибрати їх допоможе звичайна чайна заварка. Після примочок з чаю можна нанести зволожуючий крем, він зробить зовнішній вигляд більш здоровим і додатково згладить дрібні зморшки.

9. Щоб зарядитися бадьорістю з самого ранку, випийте чашку зеленого чаю з лимоном. Чаювання можна доповнити декількома шматочками шоколаду, який є хорошим антидепресантом.

10. Щасливі й люблячі люди сплять міцніше і краще, тому – любіть і засинайте поряд зі своїми другими половинками. Щаслива людина некрасивою бути не може, а щоб прокинутися красивою – потрібно заснути красивою!

Коліжанка