Часом знайти місце для робочого куточка в квартирі досить проблематично, особливо, якщо вона малогабаритна. Але виявляється розмістити зону для роботи за комп'ютером або ноутбуком можна навіть в невеликій спальні. Де і як його краще розташувати, куди поставити стіл? Ми розглянули чимало реальних прикладів!

Біля ліжка

Дуже незвичайний варіант розташування робочого місця - біля ліжка. В деякій мірі така розстановка економить місце біля стін, де можна розташувати додаткові системи зберігання.

pic

У невеликій затишній ніші

Спальні бувають різні по конфігурації і нерідко в них зустрічаються всілякі виступи і ніші. Ці відрізки простору можна використовувати з користю для себе, наприклад, організувати в такому шматочку нерівної стіни затишне робоче місце. Тільки в такому випадку варто подбати про хороше освітлення.

pic

На широкому підвіконні

Якщо в спальні є широке підвіконня, то це велика перевага. Такий елемент декору дозволить з легкістю організувати робоче місце без столу, і здорово заощадити місце в кімнаті.

pic

У відкритому стелажі або стінці

Відкриті системи зберігання дозволяють візуально розвантажити простір, а ще в них можна влаштувати робочий куточок. На середній полиці легко розміститься ноутбук, кілька органайзеров для канцтоварів та блокноти для записів.

pic

Робоче місце біля вікна

Робочий стіл розумно поставити біля вікна, куди безперешкодно потрапляє природне світло. Особливо такий варіант підійде для тих, хто за столом малює, пише, читає або займається творчістю. Так не доведеться напружувати зір або придумувати додаткові джерела освітлення.

pic