День Ангела - це день вшанування святих, чиї імена ми носимо. 27 липня також відзначається день декількох святих.

Іван

Власник імені Іван може виявитися і розумним пай-хлопчик, і гучним забіякаою. В його характері поєднуються сила і слабкість, добро і підступність, душевна відкритість і хитрість, ніжність і неприборкана лють. Він наполегливий, і якщо щось задумає, то буде йти напролом.

Іраклій

Людина непересічна, наділена дуже багатьма здібностями: в музиці, філософії, в галузі точних наук. Іраклій - творча особистість. Яскравій, талановитій людині, здавалося б, все повинно даватися легко, але добиватися успіху йому доводиться великими зусиллями.

Костянтин

Зростає боязкою, тривожною дитиною. Костянтин - відповідальний і сумлінний чоловік. При цьому хитрий і впертий. Але справі, якою займається, віддає всю душу. Делікатний. З підлеглими м'який, швидше попросить, ніж накаже. Має схильність до алкоголю. Сильно розвинена уява. Може дратуватися через дрібниці.

Микола

У ранньому дитинстві Коля майже не хворіє, чи не докучає він батькам і капризами. Зростає міцненькою, здоровою дитиною. Сила, активність і кмітливість відрізняють Колю-школяра. Ревнивий, в нападі ревнощів некерований. Багато сил вкладає в благоустрій свого будинку, багато роботи виконує самостійно. Микола повинен бути обережний з алкоголем. Дуже любить дітей.

Петро

У нього сильне почуття солідарності. Петро довго шукає дружину і, зустрівши нарешті ту, яка відповідає його ідеалу, діє швидко і рішуче. Любить піклуватися про безпорадних тварин, маленьких дітей, допомагає старим людям. Дуже прив'язаний до матері, і дружині доведеться змиритися з провідною роллю свекрухи у вчинках чоловіка. Домашнім господарством займається за настроєм. Ревнивий, в ревнощів нестриманий.

Степан

У Степана безліч друзів і знайомих. Таке враження, що його знають скрізь і для нього відкриті всі двері. Моментально орієнтується в незнайомій обстановці. Чоловіче суспільство йому швидко набридає, жіноче - ніколи. Майбутній обраниці Степана подружки заздрять, проте життя з ним складеться важче, ніж це можна було б припустити. І все ж Степан - добра людина, недовго пам'ятає образи, не упускає можливості заробити.

Федір

На роботі Федір - один з кращих, він надійний і грунтовний. Федір ні в чому не любить поспіху. Він не з тих, хто на другий день після знайомства запропонує руку і серце. Він майже ідеальний чоловік, прекрасний господар, турботливий батько. Якщо у вас пізня дитина - назвіть його Федором. Хлопчик доб'ється всього в житті