Народження дитини - щаслива мить для рідних та друзів. Всі готуються, намагаються придбати найкращий подарунок, неперевершений. Але почасти можна прогадати із цим вибором і придбати абсолютно непотрібну річ. П'ятірка речей, котрі не варто дарувати малюку та батькам.

1. М'які іграшки

Найперше - це масщтабний пилозбірник, що зовсім не потрібне малюкові. Великі іграшки займатимуть купу місця, а невеликі - немовляті і взагалі непотрібні. Тому варто відкласти такі презенти на пізніший час.



pic

2. Торт із памперсів

Ух, як би не хотілося вам його презентувати (бо ж ніби цікавий, гарний, оригінальний) - ви не знаєте хто і як його робив, чи чистими руками чіпали підгузки, котрі торкатимуться шкіри малюка. Та і з розміром можна прогадати - краще придбайте підгузки більшого розміру, про запас, і пов'яжіть бантом упаковку.

pic

3. Ванночка для купання

Імовірно батьки вже придбали її, адже заздалегідь готувалися до появи малюка. Тим більше - розмір, колір, комплектація - вибирають новоспечені тато і мама. Або ж із їхньою підказкою, ніяк інакше.

pic

4. Святкові сукенки та костюмчики

Вони вельми милі, гарні та мі-мі-шні. як зараз кажуть. ну як повз таку красу пройти? Пройдіть! Таких сукенок-костюмів насправді надто багато з'являється при народженні дитини, але одягнути їх всі НЕМОЖЛИВО!! Дітки швидко зростають, а сукенки так і лишаються одинокими у шухлядах та шафах.

pic

5. Манеж

Річ безумовно корисна, проте якщо для неї вистачає місця у квартирі. Та і власне бажання батьків і потреба у ньому.



pic

Краще за сюрприз - може бути гарна поінформованість! Спитайте наперед, нехай це не буде несподіванкою - проте ваш подарунок буде потрібним, затребуваним та корисним. Вдалого вибору!