Овен Друзі, сусіди, родичі - всі вони будуть здивовані. Ви відмовитеся від звичного іміджу, бо втомилися постійно носити на обличчі посмішку, і побудете собою.

Телець Не варто перебувати в упевненості, що навколишній світ без вас не обійдеться. Покищо можете дозволити собі розслабитися.

Близнюки Вам буде не дуже щастити зі складною технікою. Тому краще не чіпайте домашні електроприлади.

Рак Сьогоднішній день, буде ознаменований новим знайомством, яке згодом цілком може перерости в міцну дружбу.

Лев Задаючи питання, не варто занадто сподіватися на відповідь. Втім, ви й самі будете нині відрізнятися деякою нерішучістю. Дозвольте собі відпочити від прийняття важливих рішень.

Діва Життя складне, але прекрасне. І у вас буде привід переконатися в цьому в черговий раз. Почекайте з питаннями, відповіді знайдуться самі.

Терези Ви будете говорити, говорити і ще раз говорити. Постарайтеся хоч зрідка робити паузи, хоча б для того, щоб бути в курсі реакції слухачів.

Скорпіон Сьогоднішній день буде спокійним і неквапливим. Ви цілком можете собі дозволити відключитися від реальності і досхочу поблукати по полях своєї уяви.

Стрілець Ви ризикуєте навішати на себе занадто багато чужих проблем. Постарайтеся відсторонитися від процесу їх вирішення.

Козеріг Можливо, вам доведеться взятися за нову справу, так і не закінчивши стару. Постарайтеся, щоб це не завдало шкоди вашим колегам.

Водолій Намагайтеся не робити нічого, виходячи з благих намірів. Кожна з таких дій може перетворитися в жахливу помилку, розбиратися з наслідками якої доведеться дуже довго.

Риби Ви будете налаштовані на мистецький лад. А від творчого процесу ви ще й отримаєте велике задоволення.