Поєднання золотих і рожевих елементів в інтер'єрі - одна з найбільш популярних тенденцій цього сезону. Дизайнери радять сміливо поєднувати відтінки і фактури, не боятися експериментів і цікавих рішень. Як же досягти гармонії і зробити інтер'єр винятковим?

Вінтажну дихання

Ніжне поєднання блідо-рожевого і помірного золотого відмінно виглядає в винтажній обстановці. Рожевий освіжає простір, а золото вносить нотки ретро-шику. Це неймовірно стильний дует, який нікого не залишить байдужим.

pic

Секрет балансу

Якщо обидва кольори використовуються в інтер'єрі активно і обидва досить насичені, то тут не обійтися без балансуючих елементів. В якості таких можуть виступати світлі предмети меблів і декору. В очах не повинно рябіти, інакше така інтер'єрна картина лише дратуватиме, а не радувати око.

pic

Легкість і невагомість

Доречно використовувати в рожевому інтер'єрі з золотими елементами прозорі або світлі меблі. Цей прийом відмінно балансує простір, створює відчуття легкості і невагомості.

pic

Розкішний акцент

Не обов'язково обклеювати всі стіни в кімнаті золотисто-рожевими шпалерами або фарбувати стіни в рожевий колір. Можна зробити акцент на одній стіні, а інший простір оформити в нейтральній кольоровій гамі.

pic