Народ і армія єдині. Завдяки військовим, жителі полісся, відтепер, зможуть безперешкодно потрапляти з одного берега на інший. Побудова мостів у важкопрохідних місцях - для військових, як навчання, так і допомога населенню.

Упродовж декількох днів військові інженери будують дерев'яний міст поблизу села Єльно Рокитнівського району. Військовослужбовці розповідають, вся складність будівництва полягає у тому, що саме тут болотиста місцевість. Втім, міст простоїть років 20. А також переконують, цей міст, протяжність якого 45 метрів, витримає вантаж до 60 тон.

Крім отримання практичного досвіду, військові інженери також допомагають лісникам та місцевому населенню без перешкод переходити з одного боку на інший. Спільними зусиллями з лісниками військові споруджують такий міст протягом тижня. Будують міст дев'ятеро військових. Більшість - учасники АТО, які відновлювали та будували мости на Донбасі.

Зовсім нещодавно, військові інженерного підрозділу, побудували міст через річку Случ у селі Камяне-Случанське, Сарненського району. Цим самим, полегшили життя місцевим жителям.

Військові додають, що протягом серпня планують побудувати ще два мости на Рівне нщині .