Жителі вулиці Струтинської, 13а прийшли до будівлі Рівненського міського суду з проханням захистити їх життя. Рівняни кажуть, що новобудова, яку споруджує забудовник по сусідству з їх будинком, небезпечна та споруджується із порушеннями.

За словами рівнян, новобудова на вул. Струтинської, 13б у Рівному зводиться незаконно. Про це свідчать висновки перевірки Державної архітектурно-будівельної інспекції. Крім того будівля безпосередньо загрожує життю.

- За документами на вулиці Струтинської, 13б має бути споруджений чотирьохповерховий будинок. Натомість депутат споруджує 11-поверхівку. Це порушення. Тим більше, що декларацію на будівництво багатоповерхівки на Струтинської, 13б було скасовано. А зараз забудовник хоче відновити будівництво. Ми всі потравимося, адже вже зараз у квартирах відчувається запах газу і газові котли час від часу гаснуть. Якщо ж будівництво буде продовжено, ми взагалі не знаємо до чого це може призвести, - каже мешканка будинку, що на вулиці Струтинської, 13а Галина Коробка.

Нагадаємо, сьогодні ж на засіданні суду розглядають клопотання забудовника про зняття арешту з будівництва. Натомість рівняни просять заборонити будівництво багатоповерхівки на вулиці Струтинської, 13б, адже хвилюються за своє життя.

pic