Мабуть,кожна людина в своєму житті задавалась питанням: краще мені працювати на «дядю-тьотю» чи на себе? Гадаю, що більшість молодих людей не готові починати власну справу. Після закінчення університету більшість так і думає: “А куди ж мені піти?”, “На кого працювати?”, “Де мені буде краще?”, “А де краща зарплата?” і т д. Правда ж?

Зазвичай, молодь, яку прийняли пряцювати на якесь приватне підприємство, у державну службу, у сферу торгівлі чи обслуговування, ловлять шанс та одразу ж приймають рішення працювати, не надто задумуючись над зарплатнею, робочим графіком й умовами праці.

І ось вони ходять на роботу, тяжко працюють, отримуючи не завжди достойну оплату. Хтось тримається місяць, три, півроку, рік, а хтось і до кінця життя. Але більшість, працюючи важко на когось, не одноразово задумувались про власну справу.

З одного боку - це дійсно круто. Ти сам собі начальник і у тебе є непоганий дохід. Погодьтеся, звучить досить привабливо. Але для цього потрібний стартовий капітал та мінімальні бізнес-навички. Проте знову виникає одне «але»: а чи достатньо в цих людей характеру, амбіцій, твердості, щоб розпочати власну справу?

pic

Звичайно, не всі можуть похвалитися вищеперерахованим. Хтось все життя мріятиме про власний бізнес, так його і не відкривши, виправдовуючись словами : «Ой, в мене не вийшло, навіщо воно мені? Маю роботу – і досить. Що Бог дав тобі – тим і задовольняйся». Такі думки когось влаштовують, а хтось готовий гостро про це посперечатись.

Так, працювати на когось добре, якщо в тебе хороші умови, гідна заробітна плата, приємний колектив... Не залишайтесь там, де вам не комфортно, не бійтесь змінювати місце роботи доти, доки не знайдете своє.

Тому не зволікайте і приймайте правильне рішення!

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість стажування у ТРК «Рівне 1».

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту