Рівненська молодь спілкувалася з Папою Римським. Для цього півтори сотні рівнян вирушили у Краків. Саме там проходили Світові дні молоді. На які з`їхалось понад 2,5 млн паломників з усього світу.

На зустріч з Паплю Римським рівняни вирушають не вперше. Цьогоріч охочих було значно більше, адже Світові дні молоді проходили зовсім поряд у Кракові. Отець римо-католицького храму Кшиштоф Орліцкі розповідає, світові дні молоді - це не просто паломництво, це духовне та культурне збагачення, спілкування з представниками різних країн та незабутні враження.

Розгледіти паломників з України представники інших країн звичайно могли за допомогою державної символіки. Прапор, з яким українська делегація перебувала на Світових днях молоді, привезли як згадку до рідного міста. Рівнянка Олена на зустріч з Папою Римським поїхала вперше. Дівчина переконує, навіть не очікувала що настільки збагатить свій світогляд.

Не менше вражень від поїздки привезла до Рівного і Олександра. Адже для неї та її нареченого це була також передвесільна подорож - сповнена духовного збагачення та очищення перед вінчанням.

А наступна зустріч молоді відбудеться у 2019 році у Панамі. Де знову матимуть можливість зустрітися тисячі людей з різних країн. Об’єднатися разом у духовному святкуванні, поділитися своєю культурою, досвідом та цінностями.