Це сталося учора, 9 серпня, близько обіду . Спочатку чоловік, з пістолетом увірвався у аптеку, на території центральної міської лікарні що на вулиці Карнаухова.

Погрожуючи зброєю, від продавчинь він вимагав наркотики та гроші. Щоб у жінок не залишилося сумнівів що він готовий на все, грабіжник почав стріляти в приміщенні. Отримавши бажане, 44 річний чоловік втік а потерпілі нажали тривожну кнопку. Через 2 хвилини на місце прибув наряд поліції охорони. Завдяки свідками, вони дізналися в яку сторону побіг злочинець.

Іван отримав два поранення від грабіжника. Одне в руку, інша куля влучила в живіт. Йому доведеться деякий час провести на лікарняному ліжку. А чоловіка що в нього стріляв, каретою швидкої доправили в ту ж таки центральну міську лікарню, та одразу прооперували.

Поліцейський пояснює - міг застосувати зброю . Мав на те всі підстави, але побоюючись поранити когось з пішоходів не стріляв, продовжував переслідування грабіжника. Його дії наразі перевіряють в прокуратурі області, це стандартна процедура у випадках коли поліцейський побував в перестрілці

Уже учора ввечері правоохоронцям вдалося встановити особу злочинця. Також поліцейські дізналися, що саме вкрав грабіжник в аптеці.

В поліції кажуть якби злочинця не затримали , цей грабіж правоохоронцям розкрити було б важко, адже в полі зору поліції чоловік не з’являвся, а це означає , що під підозру спочатку він би не потрапив. Зброю з якої він стріляв в поліцейського а потім і собі в голову – вилучили та направили на експертизу

На момент підготовки програми до ефіру стало відомо, що не зважаючи на дії лікарів грабіжник помер у лікарні. Тепер після проведених всіх відповідних експертиз, справу скоріш за все закриють.