35-річній жительці с. Мар'янівка Здолбунівського району встромив ніж у груди її співмешканець. До слова, ріже людей зловмисник не вперше.

Жінка потрапила у Здолбунівську районну лікарню із колото-різаною раною грудей, травматичним шоком і забоями обличчя.

У березні цьогоріч 31-річний житель Мар'янівки, який відбував покарання за аналогічний злочин, звільнився з місць позбавлення волі за «законом Савченко». Одразу ж знайшов собі й кохану, 35-річну односельчанку, в будинку якої і проживали разом із її 13-річною донькою. Напередодні інциденту співмешканці завітали у гості до односельця на день народження його неповнолітнього сина. Святкування затягнулося до опівночі, а кількість випитого спиртного призвела до сварки, бо 35-річна жінка приревнувала свого благовірного до іншої гості. Під час з'ясування стосунків 31-річний співмешканець схопив зі столу ніж, яким вдарив її у праву частину грудей. Тут же на місці кривдник надав потерпілій своєрідну медичну допомогу, після чого співмешканці зайшли в приміщення літньої кухні господаря, де й залишилися ночувати. Однак на ранок жінці стало зле, тому довелося викликати «швидку».

Наразі співмешканець затриманий за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

pic

pic

pic