Рівне із небувалою швидкістю розбудовується. Житлові будинки, дитячі садочки, торгові центри. Та, не всі порядно завершують розпочате до кінця.

Чи то через брак коштів, чи то через небажання. До прикладу, обіцяний спортивно-дозвільно-розважальний центр на вулиці Степана Бандери, 69 вже більше 10 років стоїть. Тепер це місце, де збираються охочі перехилити чарку та домівка для собак.

Недобудували. На цьому місці ще 6 років тому мав би бути новенький та єдиний у Рівному спортивно-дозвільно-розважальний центр європейського зразка. Замість сучасних тренажерів та просторих залів - руїни, замість спортсменів - безхатченки та пияки. Довгоочікуваний центр перетворився на притулок і для собак. А ще 20 років тому на вулиці Степана Бандери, 69 був спортивний майданчик, який належав професійному училищу №1. Та вже у 2004 році за рішенням Рівне ради ділянку вилучили та передали в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "СБН ІНТЕРНЕШНЛ", яке б і мало звести довгоочікуваний "рай для спортсменів". Та от тільки не судилося. Будівництво закинули. А мешканці сусідніх будинків й досі чекають на оновлення.

На самій території чимало сміття. Тут і невідомі люди, які за словами мешканців сусідніх будинків приходять, аби випити оковитої. Рівнянин Василь вже рік працює охоронцем на будівництві. Не охоче спілкується із знімальною групою.

Паспорт об'єкта за десять років вже й поцвів. Та, здається, забудовника це не дуже хвилює. Адже він знаходиться на Волині. В той час, коли Рівне нський офіс зареєстрований на ту ж адресу, що й саме будівництво. У телефонній розмові журналістів Першого місцевого переконує, що причиною зупинки будівельних робіт - криза. Та відновити все ж таки збираються. Втім, невідомо коли

Тож цілком можливо, що замість довгоочікуваного, сучасного спортивно центру буде ще один центр - торговий. До того ж ледь не під вікнами сусідніх житлових будинків. Чи розпочнуться будівельні роботи та що ж таки буде на цьому місці і надалі слідкуватимуть журналісти Першого місцевого.