Нерідко дітвора залишається практично без нагляду і цілими днями розважається на вулиці, за грою забуваючи про обачність і правила дорожнього руху. Внаслідок чого страшна статистика загибелі дітей на дорогах невпинно зростає. Тож працівники ДАІ вирішили ще раз нагадати і дорослим, і малим життєво важливі правила.

Вже з початку червня на Рівне нщині сталося 6 автопригод за участю неповнолітніх. і більшість із них трапилася з вини самих дітей. Тож вивчати правила дорожнього руху разом закликали працівники ДАІ батьків та їх дітлахів. Організували для цього незвичайне дійство - усе, аби попередити дитячий дорожньо-транспортний травматизм. І щоб знали та дотримувалися правил дорожнього руху якомога більше дітей.

З дітлахами інспектори провели вікторину. Малеча знала відповіді на усі запитання. Найспритніші знавці правил отримали солодкі подарунки.

На батьків чекали значно складніші випробування. Не всі змогли розтлумачити жести регулювальника та навести правила, за порушення яких на дорозі доводиться платити штраф.Та хорошого настрою від того не відбавилося ні у батьків ні у дітей. Адже на маленьких учасників дорожнього руху чекав ще й перегляд тематичної вистави.