За допомогою до медиків 16 серпня звернувся 32-річний житель села Селище Сарненського району. Із попереднім діагнозом забій головного мозку, гематоми та ссадна обличчя чоловіка госпіталізували до центральної районної лікарні.

Працівники поліції оперативно встановили осіб, причетних до нанесення йому тілесних ушкоджень.

Як з’ясували поліцейські Сарненського відділу поліції, пізно ввечері напередодні, 15 серпня, між 32-річним жителем села Селище та двома односельцями виник конфлікт. Чоловік пішов за своєю співмешканкою, яка перебувала в гостях у 29-річного знайомого. На подвір’ї між захмелілими чоловіками, серед яких був і 17-річний хлопець, виник конфлікт через образи з боку господаря на адресу жінки. Співмешканець, заступившись за неї, отримав у відповідь кілька ударів в обличчя. Після цього подружжя повернулося додому. Однак на ранок чоловікові стало зле. У важкому стані він зараз перебуває у реанімаційному відділенні райлікарні.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту. Вирішується питання про повідомлення 29-річному чоловікові про підозру у скоєному кримінальному правопорушенні. Свою причетність до скоєного злочину 17-річний житель Селища заперечує. Однак у ході досудового розслідування слідчі з’ясовуватимуть, чи був неповнолітній співучасником злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області