Вже з 19 жовтня з Рівненського аеропорту відправиться перший рейс до єгипетського міста Хургада. Про це повідомляє прес-служба РОДА.

Перельоти до Єгипту здійснюватимуться раз на тиждень, щосереди, включно до 13 травня 2017 року. Квитки можна бронювати вже у будь-якій туристичній компанії Рівного.

Рейси на Туреччину виявилися популярними – за літо перельотами з Рівне нського аеропорту скористалося майже тисяча туристів не тільки з Рівне нщини, а й Волині, Житомира, Хмельниччини, Київщини та Львова. Відтак постало питання осінньо-весняних перельотів.

З нового року рівняни зможуть літати до Польщі

Разом з тим, влада Рівне нщини працює над запуском не лише чартерних рейсів, але й регулярних. Зокрема, ведуться перемовини щодо перельотів до Любліна та Варшави.

Прилетіли. Чи побачить ще Рівне нський аеропорт регулярні пасажирські рейси? [ВІДЕО]

«Дуже добре, що представники туроператора всерйоз зацікавилися можливістю використовувати наше летовище для чартерних перельотів. І вже для декількох країн. Проте, ми працюємо над тим, аби запустити регулярні рейси. Для цього нам дуже необхідна підтримка депутатського корпусу щодо виділення коштів з обласного бюджету на розширення рулійної доріжки», - зазначив голова Рівне нської облдержадміністрації Олексій Муляренко. Керівник Рівне нщини сподівається, що обласні депутати не будуть байдужими до рівнян, фінансово сприятимуть розвитку Рівне нського аеропорту як стратегічного об’єкту регіону та підтримають цю ініціативу.

Подорожують з Рівного, а повертаються через Київ: перші авіарейси Рівне нського аеропорту