Модним тенденціям піддалися не лише рівнянки, а й... будинки. У Рівному фасади багатоповерхівок стали полотнами для актуальних нині національних символів: рівняни почали оздоблювати свої помешкання тризубами, вишиванками та логотипом міста.

Сірі фасади будинків ще радянської епохи тепер неактуальні. У Рівному їх оздоблюють патріотичними орнаментами та символами. Своєрідний патріотичний флеш-моб розпочав величезний десятиметровий тризуб на багатоповерхівці по вулиці Степана Бандери в районі кільця "Дружба". Як Рівняни сприймають таке ноу-хау дивіться далі у сюжеті:

По вулиці Мірющенка багатоповерхівка одяглася у традиційну чорно-червону вишиванку. У соцмережах такий вияв патріотизму не оминули увагою.

З'явилися у місті і наші, місцеві символи. По вулиці Коновальця на одному із будинків прикрасою стала брама, яка символізує Рівне . Мешканці не проти такого оновлення.

А нещодавно рівняни могли спостерігати, як обраний депутатами логотип міста - червона вишивка - з'явився на площі поблизу залізничного вокзалу. І хоч смітники рівняни вважають не зовсім доречним місцем для нанесення логотипу, та на цьому процес не спинився. Нині логотипом прикрашені і підземний перехід на Північному, і один з будинків у провулку Дворецькому. Рівняни вважають, що логотипом варто прикрашати найпомітніші об'єкти у місті:

У Асоціації представників ОСББ планують цю ініціативу підтримати.

Патріотична ініціатива у Рівному до вподоби усім, тож без сумніву "вишивані" та "гербовані" будинки можуть стати не поодиноким явищем, а "родзинкою" міста.