Голова Володимирецької райради вручив рятувальникам району нову гідравліку.

Володимирецький район 18 серпня відвідала комісія ДСНС України, що проводить на Рівне нщині комплексну перевірку стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту та організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки. З цього приводу в районній державній адміністрації відбулася робоча нарада за участі керівництва місцевих органів влади, членів комісії ДСНС України, очільників районних відомств та служб цивільного захисту.

Під час наради голова райдержадміністрації Володимир Хоружий вручив начальнику 6-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Рівне нській області полковнику служби цивільного захисту Володимиру Симонюку нове аварійно-рятувальне обладнання - гідравлічний комбінований інструмент «WEBER SPS 260 H», що був придбаний на виконання районної програми «Запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2013-2017 роки» за кошти районного бюджету.

«Ми добре розуміємо необхідність забезпечення підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій сучасним аварійно-рятувальним обладнанням, адже від цьогонапряму залежить безпека життя та добробуту жителів нашої громади. Тому ми і надалі спільно з керівництвом Головного управління ДСНС області робитимемо все можливе, аби рятувальники при виконанні поставлених завдань були забезпечені необхідною технікою та спорядженням», - відмітив голова райдержадміністрації Володимир Хоружий.

В свою чергу заступник начальника ГУ ДСНС у Рівне нській області полковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук щиро подякував керівництву Володимирецького району за допомогу рятувальному підрозділу та зазначив: «Завдяки постійній підтримці з боку як обласної влади, так і керівників районної ланки матеріально-технічна база наших рятувальників невпинно розвивається та вдосконалюється. Отримане обладнання дозволить більш оперативно та якісніше діяти під час допомоги населенню».

Повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Рівне нській області

pic

pic