Способів того, як можна прикрасити машину на весілля, існує величезна кількість. Які ж з них є зараз найактуальнішими, модними і затребуваними? Ми склали для вас список найцікавіших і трендових на сьогодні варіантів прикраси машини, а ви вже вибирайте, що вам більше до душі і бюджету.

1. Квіти

Така оздоба машини є найбільш затребуваною. Найголовніше, щоб квіти не суперечили стилю самого весілля, були підібрані зі смаком, а також, завдяки спеціальним пристосуванням, могли б залишатися свіжими і красивими протягом усього дня, а можливо, що і вечори, незважаючи на погодні умови і спосіб розташування.

Як правило, з квітів прийнято виготовляти різноманітні за формою і розмірами композиції, що встановлюються на капот або ж на дах автомобіля. Дуже цікаво виглядають стрічково-квітковий гірлянди з хризантем, троянд або гвоздик, розташовані прямо під заднім або ж переднім, лобовим склом. Невеликі ж букетики для прикраси дверних ручок і дзеркал, що складаються з тих же кольорів, що і основна композиція, додадуть загальному вигляду весільного авто додатковий шарм і елегантність.

Багато флористів пропонують збирати композиції з штучних квітів високої якості, які так схожі на справжні, але в той же час вони не бояться дощу і снігу, а також прекрасно зберігаються навіть у найлютіші морози.

2. Повітряні кульки

Прикраси з куль на весільному кортежі виглядають дуже ефектно, причому не тільки окремо, але і зібрані в фігурки і гірлянди - сердечка, кільця, переплетення тощо. Кулями можна прикрасити що завгодно: капот, дах, прикріпити до дзеркал і ручкам. Така прикрасу можна замовити в спеціалізованих фірмах, а можна зібрати і самим, зробивши цей процес дуже захоплюючим і веселим. До того ж декорування машини кулями самостійно допоможе істотно заощадити і час, і кошти.

3. Стрічки

Найпопулярніший і найпростіший спосіб для самостійного оздоблення автомобіля. Стрічки виглядають яскраво, ними можна прикрасити не тільки головний автомобіль, але і інші машини з весільного кортежу. При цьому на темних машинах найбільш гармонійно і святково виглядають світлі відтінки, а для світлих кольорів найкраще підбирати кольори яскравіші.

Стрічкові прикраси можна використовувати в поєднанні з тими ж кулями, квітами, паперовими гірляндами та іншим. Вони дуже легко кріпляться на капоті або ж багажнику, з них можна згортати красиві бантики і квіточки, які знадобляться для незвичайного декору автомобіля.

4. Паперові гірлянди

Паперова гірлянда з сердечок, квіточок, літер, помпонів, прапорців або бантиків, вирізаних з паперу і нанизаних на стрічку або нитку, яку можна прикріпити куди завгодно, наприклад, на бампер або капот, - прекрасний спосіб зробити ваше весільне авто яскравим!

Деталі для такого оригінального прикраси, наприклад, помпони і букви, можна придбати в спеціалізованих магазинах, а можна зробити і своїми руками. Це не потребує великої кількості часу і якихось спеціальних умінь. До того ж «хенд-мейд» зараз надзвичайно популярний!

При оздобленні весільного кортежу варто пам'ятати: не слід "обтяжувати" всю машину найрізноманітнішими прикрасами, краще віддати перевагу якомусь одному стилю. Мінімалізм завжди виглядає стильно і сучасно!