Якою буде неділя, 21 серпня для різних знаків зодіаку?

Овен Сьогодні для Вас не буде нічого неможливого. Правда, ви ризикуєте витратити занадто багато часу на милування власною могутністю. Якщо Вам вдасться скоротити цей процес, то, цілком імовірно, що день буде продуктивним.

Телець Егоїзм Вам сьогодні протипоказаний, навіть в мінімальних розмірах. Втім, Вам не звикати цілком і повністю віддавати себе на поталу оточуючим з їх проблемами.

Близнюки Розважтеся сьогодні самі і розважте членів Вашої сім'ї. Повирішувати хором кросворд, чи що, якщо, звичайно, спільне прибирання квартири не принесе більшого задоволення.

Рак Сьогодні можуть відбутися деякі зміни, які будуть безпосередньо стосуватися Вас. Тільки не впадайте з цього приводу в паніку, інакше Ви ризикуєте залишитися в цьому стані надовго.

Лев Неможливо повністю підготуватися до несподіванки, але бути у всеозброєнні до того моменту, коли ця подія відбудеться, у Ваших силах. На Ваших очах сьогодні може трапитися щось просто-таки історичних масштабів.

Діва Сьогодні Вас чекає дуже напружений день. Вам не доведеться вирішувати великих завдань, проте кількість дрібних перевершить всі мислимі межі.

Терези Не варто звинувачувати інших в тому, що калюжа, в якій Ви сидите, надто глибока або занадто холодна, навіть якщо вони дійсно у цьому винні. Краще вилазьте з неї, скільки ж можна пуголовків лякати.

Скорпіон Сьогодні Вам доведеться вирішувати якусь проблему, яку Ви вже давно вважали забутою, а тому неіснуючою. Можливо, Вас чекає не дуже приємна робота, проте зробити її доведеться, і краще буде її не відкладати.

Стрілець Знайте міру. Якщо не справляєтеся з цим завданням самі, варто вдатися до сторонньої допомоги. Будь-які надмірності, допущені сьогодні, віділлються Вам у вельми неприємній формі.

Козеріг Успішність Ваших сьогоднішніх діянь цілком і повністю залежить від Вашої віри у власні сили. Все інше Вам буде забезпечено.

Водолій Якщо Ви не знаєте як витратити гроші, завжди знайдуться бажаючі підказати. Якщо вже слухати - то найближчих друзів, толку може і не бути, але розважитеся добре.

Риби Сьогодні Ви можете уславитися великим оригіналом. Зусиль для цього майже не потрібно, достатньо мінімального бажання бути несхожим на інших.