Правоохоронці розшукали матір, яка закопала новонароджену дитину у гної та зникла. Жінка два тижні переховувалась у лісах, нічого не їла, лиш пила воду. Сталося це у селі Козак Корецького району. На страшну знахідку наткнулись діти 38-річної Наталії. Вони пішли за хлів, де й лежить купа гною, щоб нарвати яблук. Але малі побачили пошматоване тіло дівчинки і покликали батька.

Той розповів, що про вагітність дружини не знав. А коли та зникла із села, кинувся її шукати.

Коли діти покликали чоловіка за хлів, той прикрив мертве немовля рушником та одразу ж викликав поліцію.

Подзвонив і в церкву, де працювала його дружина. Але зрозумівши, що про її вчинок дізнались, жінка з села щезла. Нині пояснює, що хотіла вернутись додому, та злякалась.

Усі два тижні вона переховувалась у лісі, ночувала, де прийдеться. Коли йшов дощ, то прихистком ставала зупинка.

Жінка картає себе за вчинок. Каже, що вагітна зрозуміла лиш тоді, коли дитина почала ворушитись. Про вагітність вона не сказала нікому, боялась непорозумінь з дітьми. А тієї ночі, коли почалися перейми вона встала і вийшла у вбиральню на вулицю.

А коли закопану дитину знайшли, тоді жінка і зникла. Знайшли її лише через два тижні, недалеко від села і доставили у Корецьке відділення поліції. Вона зізналась поліцейським, що народила мертву дитину і не хотіла, щоб про це знали рідні. Нині крапу у цій справі мають поставити експерти, а жінка поки перебуває вдома.