Учора, 28 серпня, близько 23 години поблизу села Гусари Радивилівського району сталася ДТП за участі мотоцикла, вантажівки та фургона. У результаті зіткнення транспортних засобів 41-річний водій та 40-річна пасажирка мотоцикла загинули на місці.

Слідчо-оперативна группа на місці встановила, що 41-річний львівянин, водій мотоцикла «KAWASAKI», під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення на смузі зустрічного руху з автомобілем «DAF» із напівпричепом, завантаженим пивом, під керуванням 29-річного жителя Закарпаття. Від удару 40-річну львів’янку, пасажирку двохколісного, відкинуло на зустрічну смугу, де на неї здійснив наїзд «OPEL VIVARO» під керуванням 42-річного жителя Львівської області.

Внаслідок ДТП водій та пасажирка мотоцикла отримали травми несумісні з життям та загинули на місці події. Більше ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждав.

За попередньою інформацією кермувальники двох транспортних засобів були тверезі.

Транспортні засоби доставили на територію місцевого відділення поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Триває слідство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.