(*Вдало обраний стиль проведення весільної церемонії*) - це вже запорука успіху, чудових спогадів та красивих фотографій. Тож варто обирати саме за власними вподобаннями, а не зважаючи на модні тренди. Хоча і до сучасних віянь треба прислухатись: часом вони Вам підкажуть, як удосконалити стиль оформлення.

Богемний шик

Весілля в такому стилі - це свято п'янкої свободи, змішання фарб, етнічних мотивів і екзотичних квітів. При цьому варто чітко усвідомлювати, що, на відміну від хіпі, богемний стиль - завжди бездоганний. Образи молодят повинні виражати внутрішню гармонію і разом з тим таємничість. Весільна сукня романтичною бохо-нареченої найчастіше прямого крою і довга, необов'язково білого кольору, декороване вишивкою, китицями і бахромою, візерунками чи квітковими принтами. Доповнювати його краще намистом, браслетами, прикрасами для волосся зі стрічок і квітів, а також взуттям на низькому ходу. Образ нареченого, в свою чергу, повинен бути легким і злегка недбалим: розстебнутий піджак або жилет, світлі брюки, сорочка з льону та шкіряні аксесуари. А щоб позбутися від зайвого лоску, варто надіти брюки-чінос і загорнути рукава сорочки. Але пам'ятайте про почуття міри і не перетворюйте образ в буденний!



pic

Вишуканий вінтаж

Весілля в стилі вінтаж передбачає собою особливу увагу до деталей. Вишуканий образ нареченої повинен бути романтичним, піднесеним і обов'язково складатися з весільної сукні із старовинного мережива, яке можна доповнити вінтажними сережками або брошкою з камеєю. Не варто обтяжувати і образ нареченого. Крім елегантного костюма з традиційного твіду або оксамиту, вітається краватку-метелик, хустку з вінтажного шпилькою і кишеньковий годинник. Головне правило - одяг і аксесуари повинні виглядати стильно і поза часом, навіть якщо наречена вибрала на весілля сукню своєї прабабусі.



pic

Розкіш ар-деко

Яскрава і виразна весілля в стилі ар-деко уособлює багатство і процвітання 1920-х років і користується неймовірною популярністю з моменту виходу на екрани легендарної стрічки База Лурмана «Великий Гетсбі». Образи молодят в стилі ар-деко - це втілення артистизму і театральної химерності, блиск золота і особливий шарм культової епохи. В образі нареченої варто робити ставку на виразний макіяж, строгі геометричні прикраси для волосся, а також вільне весільну сукню зі злегка заниженою лінією талії, з рясним декором бахромою, пір'ям або розсипом каменів. Образ нареченого повинен бути не менше бездоганним і стриманим, завдяки костюму-трійці чорного кольору, класичним туфлям і ефектним запонкам.



pic

Мінімалізм

Стильно, сучасно і лаконічно - таким є весільний тренд цього року. Мінімалізм передбачає собою суворі лінії крою, лаконічні силуети, чистий білий колір для нареченої і класичний чорний або попелясто-сірий для нареченого, а також відсутність будь-якого декору і вигадливих аксесуарів. У той же час макіяж нареченої і зачіски молодят повинні бути якомога більш природними і стриманими, а весільні образи в цілому - продуманими і гармонійними.



pic