Добір у поліцію Рівненщини відсьогодні відкрито - вакантними є посади слідчих та дільничих. Відбиратимуть серед усіх охочих, та отримають посади лише 22 особи. Які якості, знання та досвід потрібні аби долучитися до поліцейських лав - дивіться у наступному матеріалі.

З 31 серпня і до 29 вересня - упродовж цього часу можна подавати заявки для участі у конкурсі відбору на службу в органах поліції Рівне нщини. Реєструватися можна на офіційному веб-сайті.

Очолить поліцейську комісію керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук. Також до складу увійдуть 2 представники рекомендовані обласною радою, 1- від міністерства. Окрім поліцейських долучаться до оцінювання і громадські активісти, адже за словами начальника поліції Рівне нщини, таким чином можна буде провести якісніший відбір. До слова, усі члени комісії працюватимуть безоплатно, на громадських засадах. Курсанти ж, після проходження комісії навчатимуться упродовж 4-6 шести місяців та отримуватимуть стипендію.

Нині правоохоронці набиратимуть 15 слідчих та 7 дільничих, але за наявності вільної вакансії будуть залучати людей, котрі успішно пройшли навчання. Як зазначив Сергій Князєв, упродовж роботи поліцейської комісії журналісти матимуть доступ до інформації про перебіг відбору та етапи навчання.