Учора, 31 серпня, в обідню пору до поліції повідомив очевидець дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими, що автомобіль «Volkswagen Caddy» з’їхав із моста у канаву та перекинувся.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний водій автомобіля «Volkswagen Caddy», житель Володимирця, між селами Воронки та Зелене, рухаючись у сторону райцентру, не впорався із керуванням, злетів із мосту в штучну канаву та перекинувся.

Унаслідок ДТП 26-річну та 32-річного пасажирів, жителів Володимирця, із перломами ключиці та передпліччя та в стані алкогольного сп’яніння доставили до центральної районної лікарні, де після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Водій автомобіля не постраждав.

За зовнішніми ознаками керманич «Volkswagen Caddy» був напідпитку, однак проходити освідчення на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху проводиться досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.