Щоб бути привабливою для своїх відвідувачів, бібліотека має їх постійно вражати новими формами роботи і технологіями, якими захоплюється сучасна людина.

За сприянням Посольства США в Україні, вперше у кількох бібліотеках країни, зокрема в інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» Рівне нської обласної універсальної наукової бібліотеки з’явиться 3D-принтер, що дозволить відвідувачам не тільки безкоштовно навчитися працювати з цим сучасним пристроєм, а й власноруч моделювати та друкувати 3D-моделі.

Така «технічна примочка», безумовно, додасть нового іміджу бібліотеці і дозволить залучити сюди нову групу користувачів – студентів та фахівців технічних спеціалізацій, а також створити технічно прогресивний Makerspace, тобто простір для креативу і опанування нового сервісу.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у презентації 3D-принтера, яка відбудеться 7 вересня o 15 годині за адресою: вул. Короленка 6, Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека, 3-ій поверх, інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку».