Василь Берташ вже сто днів у поті чола працює на благо жителів Рівненщини. Три місяці на посаді очільника області видалися йому нелегкими, адже перші зусилля рівненський губернатор спрямував на стабілізацію ситуації у господарському комплексі та соціальній сфері регіону.

За сто днів головування Василь Берташ та обласна влада загалом має чим хизуватися. Зупинено спад промислового виробництва та збільшено надходження до бюджетів усіх рівнів порівняно з минулим роком. З найпріоритетніших питань - залучення інвестицій. Тож бізнесменів і місцевих і заїжджих губернатор взяв під особисту опіку. Не забув голова про обіцяне сприяння і сільськогосподарському виробництву. Закупівельні ціни на молоко стабілізовано, цукрового буряка засіяно цьогоріч втричі більше - бо селяни гарантії отримали. А вже з першого липня усіх жителів Рівне нщини чекає безкоштовна невідкладна допомога.

За дорученням голови кілька резонансних справ вже перевіряють компетентні органи. А от на гарячу лінію губернатора найбільше люди скаржилися саме на правоохоронні органи і суди. Дії ж нинішньої влади - судить народ. Чи працював Василь Берташ на всі сто запитали у людей.

Але ж і не за один день Москва будувалась. Тож надалі обласна влада планує реалізувати низку програм, аби людям жилося комфортно. А концепція сталого розвитку області "Західна брама", яка поки розробляється, має розкрити інвестиційний потенціал регіону і зробити з Рівне нщини діловий осередок західної України.