До поліції надійшло повідомлення про проникнення невідомої особи до приміщення зерносховища у селі Варковичі Дубенського району. Зловмисника поліцейські затримали на місці події.

Обом синам власника фермерського господарства, на якому встановлені відповідні системи захисту від проникнення, на мобільні телефони надійшло повідомлення щодо перебування сторонніх осіб. Тому ті вирушили до складських приміщень, повідомивши про це у поліцію.

Зловмисника затримали неподалік складу. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Для реалізації своїх злочинних намірів чоловік приїхав на авто, яке залишив поблизу. До зерносховища проник, пошкодивши два навісних замки на вхідних дверях. Щоправда, поцупити ще нічого не встиг, однак за скоєне тепер доведеться нести кримінальну відповідальність.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, чоловікові повідомлено про підозру. Правоохоронці наразі перевіряють його на причетність до аналогічних кримінальних правопорушень.

pic

pic