У селі Нова Любомирка Рівненського району автомобіль „УАЗ” намагався проскочити закритий залізничний переїзд. Саме в цей час зі сторони Рівного мчав резервний локомотив.

Побачивши авто, машиніст застосував екстрене гальмування, та уникнути зіткнення не вдалося. Локомотив врізався в УАЗ і протягнув його 20 метрів. Обидва чоловіки, що були в автомобілі, загинули на місці пригоди.

Це водій, 54-річний Борис та пасажир – 53-річний Михайло. Вони – працівники місцевого лісгоспу. Всі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують працівники міліції. За останній рік це не перша подібна аварія на залізничних переїздах.

У серпні минулого року за схожих обставин загинули два чоловіки в селі Оржів Рівне нського району. Вони їхали в автомобілі „Лада”, яка також виїхала на закритий залізничний переїзд і зіткнулася з пасажирським потягом „Ковель-Москва”. Працівники ДАІ вкотре закликають мешканців Рівне нщини дотримуватись правил дорожнього руху і не намагатись проскочити залізничні переїзди коли шлагбаум закритий.