Життя у смороді. В Рівному мешканці будинку на вулиці Богоявленській, 4 вже рік, навіть у спеку, не відчиняють кватирок, погано сплять, а дехто хворіє на алергію. Люди запевняють - винний салон краси, який використовує хімічні речовини, випари з яких сочаться в загальнобудинкову витяжку й осідають у їхніх оселях. Попри численні заяви в поліцію, санепідемстанцію та держспоживслужбу, салон продовжує працювати в незмінному режимі. Мешканці будинку обурюються, в деяких навіть здають нерви

Люди запевняють - винний салон краси, який використовує хімічні речовини, випари з яких сочаться в загальнобудинкову витяжку й осідають у їхніх оселях. Попри численні заяви в поліцію, санепідемстанцію та держспоживслужбу, салон продовжує працювати в незмінному режимі. Мешканці будинку обурюються, в деяких навіть здають нерви

В будинку на вулиці Богоявленській, 4 Олена Мазуркевич живе понад 12 років. Вже рік, як жінка не може спокійно ні спати, ні дихати. А з нею - два малолітні онуки, які страждають на серцеві хвороби. Пані Олена не стримує своїх емоцій, агресія змінюється безвихідним плачем.

Олена Мазуркевич каже, через постійні випари з салону краси, який знаходиться в підвальному приміщенні, неможливо провітрювати помешкання, а хімічні запахи спричинили в неї алергію.

Олександр Шевчук розповідає, запах в квартирі - огидний, а провітрювати квартиру немає сенсу. І зауважує, замість того, щоб встановити власну, керівник салону краси користується загальною витяжкою. А відтак, всі запахи осідають в людських квартирах.

Заяви до рівненського міського голови, в поліцію, в Держспоживслужбу, санепідемстанцію, управління торгівлі - Олена Мазуркевич не один раз оббивала пороги кожної з цих установ. В результаті перевірок комісії зафіксували сильний запах та випари хімічних речовин. Згідно із приписом, салон повинен припинити виконання робіт із використанням хімічних речовин, допоки тут не встановлять витяжку. Попри те що відповідь датована кінцем липня, салон працює й досі. І, як стверджують мешканці Богоявленської, 4, тут і надалі продовжують користуватися хімічними речовинами. Орендодавець Людмила Литвиненко каже, забороненими препаратами не користуються, але й витяжку не встановили.

Власниця салону каже, припинили користуватися хімічними препаратами. Проте жодних документів, які підтверджують це - не надала. Натомість переконує, що Олена Мазуркевич її шантажує.

Також після нібито припинення випарів не було жодної перевірки, яка б зробила заміри і перевірила правдивість слів господарки салону краси. Більше і детальніше дивіться у вівторок, 6 вересня у програмі "Комунальний патруль".