Підприємці, які надають послуги з організації харчування у школах Рівного, просять відшкодувати їм частину витрат на комунальні послуги.

Так, проект рішення ”Про внесення змін до рішення Рівне нської міської ради від 15.04.2014 року № 3962 "Про надання Управлінню освіти Виконавчого комітету Рівне нської міської ради дозволу на укладання договорів позички” розглядають під час засідання постійних комісій міськради.

Підприємці просять надати їм часткове відшкодування витрат на тепло, інакше шкільні обіди можуть здорожчати. Адже з початку опалювального сезону їм доведеться сплачувати за послуги за новими тарифами.

Так, проектом рішення пропонується здійснювати нарахування комунальних платежів суб'єктам господарювання, які надають послуги з організації харчування у школах міста, пропорційно годинам роботи харчоблоку, згідно графіку, в приміщенням, що отримані в позику.

Втім, освітня і бюджетна комісії відклали це питання на довивчення. А члени комісії з питань охорони здоров'я залишили це питання на розгляд сесії. Так, остаточне рішення щодо цього приймуть депутати вже на сесії.