Коли справа стосується весілля, чітка позиція щодо кількості запрошених грає першочергову роль. Часто невелике торжество замість гучного багатолюдного банкету - відмінна ідея!

1. Ви зможете відсвяткувати один з найважливіших днів у житті з людьми, які найбільш близькі для вас, а не яких «потрібно запросити». Багато молодят вважають, що це одна з головних причин організувати невелике весілля.

2. Оточивши себе друзями і рідними, ви будете почувати себе більш спокійно і розслаблено. Маленька весілля більше схоже на сімейне свято із затишною і дружньою атмосферою. Ви зможете бути самими собою і навіть вибрати музику, яка вам насправді подобається!

3. Ви істотно заощадите гроші, а значить, не доведеться виходити за рамки весільного бюджету і турбуватися, чи можете ви дозволити собі весільну подорож.

4. Ви зможете організувати весілля своєї мрії. Скоротивши список гостей, можна витратити більше коштів на щось, дійсно важливе для вас. Наприклад, замовити меню з п'яти страв як для справжніх гурманів, забронювати виступ улюбленого джаз-бенду або купити дизайнерське весільне плаття з останньої колекції.

5. Менший список гостей на невеликій весіллі дозволяє вибрати незвичайну майданчик для welcome-зони, наприклад, затишне кафе для сімейного сніданку або арт-галерею.

6. У вас буде більше можливостей створити унікальне весілля, яка стане відображенням вас двох. У тому числі придумати, як персоналізувати свято - і не тільки за допомогою банкетних карток і десертів з вашими ініціалами!

7. Ви зможете приділити достатньо уваги запрошеним, щоб кожен міг відчувати себе бажаним гостем. Крім того, всі зможуть познайомитися один з одним, і це круто, якщо всі гості вже знайомі між собою!

8. Якщо в списку запрошених на ваше весілля буде 30 чоловік, а не 300, ви зможете власними силами підготувати необхідні деталі декору або подарунки-компліменти гостям.

9. Невелика весілля дозволяє скоротити час підготовки до неї. Навіть якщо ви збираєтеся одружитися вже через два місяці - з мінімальним списком гостей і за допомогою весільних професіоналів ви все встигнете!

10. Влаштовуючи невеликий прийом, легше пояснити знайомим, чому їх не запросили. Досить непросто знайти потрібних слів, щоб відмовити в запрошенні, якщо у вас запланований грандіозний банкет.

11. Маленька весілля - кращий вибір, якщо все життя ви мріяли не про банальну весільну церемонію в центрі реєстрації, а, наприклад, в старовинному замку в Італії або в квітучому саду за містом.

12. Невелике торжество дозволить уникнути стресових ситуацій і приділити більше часу вашій коханій людині, поговорити один з одним про почуття, а не про весільних клопотах і проблемах як під час підготовки до свята, так і в сам знаковий день!

13. Хто-хто, а ваш фотограф залишиться вам шалено вдячний! Більшість фотографів обожнює знімати маленькі весілля, щоб сфокусуватися на всіх деталях і якості знімків, а не на тому, щоб не упустити жодної особи з гостей і помістити всіх в одному кадрі.