10 вересня о 02:05 до чергової служби ГУ ДСНС за номером «101» надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля в місті Рівне по вул. Гвардійській.

За вказаною адресою негайно був направлений черговий караул вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини на двох пожежних автоцистернах, та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС області.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено моторний відсік двигуна, існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташовані автомобілі. Негаючи часу вогнеборці негайно подали на гасіння пожежі один водяний ствол. За лічені хвилини вогонь вдалося приборкати. О 02:32 пожежа була локалізована, а о 03:24 повністю ліквідована.

В наслідок пожежі вогнем знищено переднє вітрове скло, 2 шини, бампер, 2 передні фари, акумулятор, електромережу у відсіку двигуна, пластикові та резинові деталі відсіку двигуна та пошкоджено лако-фарбове покриття капоту, бокові дзеркала, переднього лівого та правого крила, двох передніх дверей легкового автомобіля Шкода Октавія.

Завдяки оперативним діям вогнеборців, вдалося не допустити вибуху та перекидання полум’я на інші автомобілі. Громадяни, що стали свідками нічної пожежі, щиро дякували рятувальникам за професіоналізм та недопущення можливих трагічних наслідків. Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.



pic

pic

pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.