Про нові "бурштинові" затримання повідомив Міністр внутрішніх справ України ((https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/1131122246977880)(Арсен Аваков)) на своїй сторінці у ФБ.

"На Рівне нщині продовжується спецоперація «Бурштин»: затримано сарненського прокурора та двох організаторів незаконному видобутку дорогоцінного каміння.

Сьогодні, 12 вересня слідчі Головної військової прокуратури ГПУ, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУБКОЗ СБУ спільно з бійцями підрозділу спецпризначення КОРД затримали ще одного прокурора та двох організаторів незаконного видобування бурштину", - написав Арсен Аваков у повідомленні.

Міністр зазначив, що "у липні 2016 року правоохоронці провели спецоперацію по затриманню організаторів "бурштинової мафії". До складу входили перший заступник прокурора Рівне нської області, діючі та колишні працівники поліції, співробітники СБУ, а також представники криміналітету.

Дані затримання стали результатом кропіткої роботи слідчих військової прокуратури та оперативників ДЗЕ НПУ, які спільно з працівниками ГУБКОЗ СБУ зібрали достатньо доказів, що підтверджують причетність затриманих до вже викритих, а також вчинення нових кримінальних правопорушень.

На даний час тривають санкціоновані обшуки".

Фото з Українська правда. Блоги.

pic