Про це повідомляє сайт ((http://erve.ua/news/society/pidpryemets_vlashtuvav_u_lisi_mogylnyk_dlya_khudoby__1209.html)(erve.ua)).

У селі Плоска Дубенського району один із підприємців звозить у ліс нутрощі та кості мертвих тварин, які уже почали гнити.

На гарячому його зловили місцеві жителі, яким уже не в силах терпіти сморід.

«Тут діти ходять, гриби і суниці збирають. За пів кілометра від цього місця річка тече, а якийсь бізнесмен буде нас травити. І без цього нема чим дихати. Та скільки вже можна знущатися з бідних людей. Добре, що сьогодні ми їх зловили. На дорозі в селі жінки з вилами стоять. Чекають і стережуть. Бо ми боялись, що не дочекаємося журналістів і ці нелюди «проскочать»», - каже один із селян.

За словами голови Плосківської сільради Бориса Кочубея, працівники бізнесмена регулярно приїздять у плосківський ліс. Від їх машини завжди чути страшний сморід, тому люди вирішили за всяку ціну їх спіймати.

Як додав плосківчанин, підприємці живуть десь на вулиці Садовій у Дубні. Всі ці відходи вони везли через села Семидуби і Плоску. Тому люди почули цей запах і забили на сполох.

«Я чув, що в них бійня десь на механічному є. А його жінка Альона тримає м’ясний павільйон на площі, в провулку», - каже чоловік.

Селяни викликали на місце незаконного скотомогильника дільничного та ветеринара, які склали акт. Люди сподіваються, що горе-бізнесмена за такі дії покарають.