Зубна паста може вирішити безліч дрібних проблем, які виникають в побуті. Звичайна зубна паста справляється з несподіваними завданнями граючись. Обов'язково знадобляться цими радами, вони не раз тобі знадобляться. І нова зубна паста, і залишки старої відмінно йдуть в хід.

1. Трохи зубної пасти і стара зубна щітка: легкий посіб оновити старе, потьмяніле срібло. Твої прикраси і посуд блищатимуть!

2. Захисні окуляри не будуть пітніти, якщо використовувати зубну пасту. Нанеси її тонким шаром на внутрішню поверхню очок, і все буде в порядку!

3. Світла підошва - це красиво, але ненадійно. Адже вберегти взуття від подряпин і потертостей досить складно! Добре, що можна протерти зубною пастою проблемні місця.

4. Дефекти, які з'являються на світлих стінах, легко замаскувати за допомогою зубної пасти.

5. Якщо після приготування їжі твої руки пахнуть рибою, цибулею або часником, нічого страшного. Помий руки, використовуючи зубну пасту, - різкий запах одразу зникне.

6. Пополіруй підошву праски з допомогою зубної пасти. Більше ніякого накипу і жахливих плям!

7. З допомогою зубної пасти можна відшліфувати диск. Пасти потрібно взяти зовсім трохи, інакше подряпини на диску не зникнуть, а лише поглибляться.

8. Прекрасний засіб для чищення зливу - зубна паста! Сяйво і свіжість у твоїй ванній.

9. Те ж саме стосується хромованих деталей у ванній. Використовуючи пасту, можна домогтися чудового сяйва!

10. Щоб двері душової кабінки завжди залишалася чистою, протирай її зубною пастою. Результат перевершить всі ваші очікування.

Джерело