Кожен з нас хоча б один раз в житті "ламав голову", що ж таке незвичайне та оригінальне подарувати другу або подрузі, сестрі, батькам, рідним чи знайомим. Тому ми вирішили створити (*список оригінальних подарунків, які підійдуть на будь-який випадок.*)

Стрибок з парашутом або роуп-джампінг (стрибок з висотних об'єктів з використанням професійного альпіністичного спорядження)

Такий подарунок оцінять шанувальники екстримальних видів спорту та любителі гострих відчуттів. Ви можете не просто вручити сертифікат на стрибок, а й разом здійснити його. І будьте певні цей день запам'ятається вам обом на все життя: море емоцій, незабутні враження та хвилювання.

Пейнтбол

Якщо ви та ваші друзі любите активний спосіб життя, тоді найкращим подарунком буде організувати гру - пейнтбол. Це захоплююча командна гра із застосуванням ручної пневматичної зброї, а саме маркерів, які стріляють капсулами з фарбою і влучаючи в мішень фарбують її. Завдяки такому подарунку ви разом весело проведете свій час, отримаєте шалені емоції та адреналін.

pic

Майстер-клас

У кожної людини свої уподобання та мрії, але часто ми не можемо дозволити собі втілити їх у життя. Через брак часу, коштів або просто сміливості. Тому гарним подарунком буде сертифікат на майстер-клас. Це можуть бути уроки танцю, гри на гітарі, малювання, гончарства та безліч іншого, це вже залежить від самої людини. Так ви не просто вручите подарунок, а і здійсните мрію своєї близької людини.

Денна екскурсія чи поїздка

Є багато цікавих місць, які ми хочемо відвідати. Це можуть бути гори, мальовничі дендропарки, цікаві музеї, історичні пам'ятки тощо. Тому одним із оригінальних подарунків є подорож. Подаруй людині, яку любиш можливість побувати в одному з таких місць. Приємні враження - гарантовані!

Домашній улюбленець: кішка, хом'ячок, акваріум з рибками і т.д.

Часто людина хоче мати домашнього улюбленця, але ніяк не наважуємося або просто не маємо часу піти і купити його. Тому в таких випадках, найкращим подарунком буде взяти ці клопоти на себе: купити тваринку і все необхідне для неї. Завдяки такому подарунку людина завжди пам'ятатиме про вас. Але спочатку потрібно дізнатися чи справді варто тій людині вручати домашнього улюбленця.

pic

Власне відео

Обираючи подарунок більшість з нас хоче, щоб це була пам'ять на довгі роки. В такому разі оригінальним подарунком буде відзняти відео. Воно може бути зроблене із фотографій, побажань різних людей, музики та іншого. Такий подарунок точно буде нагадувати про вас і викликати лише приємні і хороші емоції.

Подарунок, зроблений своїми руками

Не один раз ми чули фразу мами: "Найкращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками". А воно і дійсно так. Кожному приємно отримати подарунок, знаючи, скільки людина витратила зусиль і зробила його із всією душею та найкращими побажаннями. Це може бути просто листівка, іграшка, скринька для прикрас, записник, все на, що вистачить вашої фантазії.

pic

Фотосесія

Фотографія - це не просто картинка, а і згадка про конкретну подію, людину, мить та день. Оригінальним подарунком буде організувати фотосесію. Це може бути як у цікавій студії так і на природі, серед прекрасних пейзажів.

Даний список можна доповнювати і доповнювати. Все залежить лише від вашого бажання здивувати близьку людину та від вашої фантазії.