У соцмережі Фейсбук у спільноті "Рівненщина політична" люди розміщують негативні відгуки про туроператорів, які обслуговують авіарейси. Дехто звинувачує не лише їх.

"У туроператора зальот.Як отримати некомфотрні умови за квиток на 200 баксів дорожче ніж зазвичай - запитайте у ТПГ." - Написав під скріном зі сторінки у Фейсбуці художниці Світлани Гривківської Роман Захарчук.

Жінка ж у своєму повідомленні розповідає, як вилітала з Рівного, а поверталась назад не до рідного міста, а через Київ. Вона не вказує, куди подорожувала, але пише, що подорожувати туди з Рівного дорожче, ніж з Києва на 200у.о. Тобто вона переплатила. У цьому вона звинувачує туроператора, послугами якого користувалась.



pic

pic

Проте, думки рівнян, щодо того, чий це "зальот" розходяться. Одні кажуть, що винен туроператор, інші ж - аеропорт та не вірять у його "відродження".

Так, рівнянин Святослав Клічук пише: "Це не в туроператора зальот, це в справі відродження нашого аеропорта може бути великий незачьот. Я б на місті тих людей, які піарились на темі і в майбутньому хочуть продовжувати цю справу не лишив поза увагою, це великий негативний дзвін".

Олег Кордонець коментує слова Святослава та пише: "Щось ті люди мовчать у тряпочку. Піаритись зручно на польотах, а не на зальотах".

Користувач Андрій Луста також коментує слова Святослава: "Ні. Це вина оператора повністю. Так, чартер по договору передбачає зміни часу вильоту/прильоту і аеропорта. Але якщо так склалося, то принаймі кількість місць в літаку і трасфер мали забезпечити. А ситуація коли з Рівного тур в один і той самий готель дорожче до 7-8 тис грн це жах. Ці чартери це фількіна грамота від початку. І це не відродження аеропорту. Його ніколи не буде - локація не цікава зовсім."



pic

Рівнянин Олександр Поліщук теж ділиться своїм досвідом: "Тиждень тому також вилетів з Рівного, а прилетів в Київ, бо "рівненський аеропорт не приймає літаки Боїнг".



pic

До слова, поки що чартерні рейси з Рівне нського аеропорту ходять лише до Туреччини. З жовтня планують запустити авіарейси до Єгипту та з нового року до Польщі.