Кожна людина має свого Ангела- охоронця, який завжди біля нас. А сьогодні, 20 вересня, свій День Ангела відзначають чоловіки з такими іменами: Олександр, Андрій, Василь, Григорій, Євгеній, Микола, Петро та Степан. (*Що ж означають всі ці імена?*)

Олександр

Олександри домагаються свого, з них виходять гарні керівники, які вміють керувати колективом і віддають належне здатним, обдарованим співробітникам. Користуються репутацією справедливих людей. У відносинах з жінками Олександр прагне бути чарівним. Рідко зустрінеш такого привітного чоловіка, як Олександр. Головна зброя Олександра - комплімент. Олександри по батькові Миколайович, Владиславович, Дмитрович, Олегович, Борисович, Семенович відносяться до людей із складним характером.

Андрій

"Осінні" Андрії розважливі, пунктуальні, що не витають у хмарах, обирають професію в сфері точних і природничих наук. Успішні в бізнесі. На службі Андрія цінує начальник. Ніхто не знає, що може прийти в голову Андрію в наступну хвилину. Імпульсивний і непередбачуваний, він може викликати у дружини справжнє захоплення дорогим подарунком, а потім доведе її до сказу тим, що відмовиться купити копійчану річ, яка потрібна в господарстві. У дружини Андрій вибирає красиву, емоційну, ефектну жінку, не цікавлячись її характером і внутрішнім світом. У Андріїв висока самооцінка, вони егоїстичні і артистичні, вимагають підвищеної до себе уваги. Незалежно від розташування зірок під час народження Андрій по батькові Олександрович, Абрамович, Ігорович і Олегович важкі в спілкуванні, у них складний характер.

Василь

Робота у нього на другому місці, на першому - друзі, товариші. З жінками галантний, прагне бути лицарем, і йому лестить, коли вони вважають його таким. Він людина боргу. Одружившись, не стане через тиждень подумувати про розлучення на тій лише підставі, що у дружини виявився кепський характер або вона не бажає йому готувати. Відповідальність Василя зростає після народження дитини. У складних життєвих і сімейних ситуаціях замикається, стає потайним, тоді в його поведінці з'являються ознаки нерішучості. У нього майже завжди прекрасні відносини з тестем, а от тещі він трохи побоюється.

Григорій

Григорій чутливий. Подобатися всім і завжди - його девіз, він досить багато уваги приділяє моді; галантний в спілкуванні. Має гарне здоров'я, урівноважений. Чоловіки, що носять таке ім'я, успішно працюють фотографами, інженерами, журналістами, водіями, але болісно ставляться до спроб керувати ними. Майбутня дружина Григорія повинна бути гарною господинею, спокійною за характером. Деяка грайливість не заважає Григорію залишатися однолюбом. Теща відноситься до нього доброзичливо, діти обожнюють.

Євгеній

Євген працьовитий, подає великі надії. Перешкоди в досягненні мети вибивають його з життєвої колії, він не вміє концентруватися і подолати їх. В жінці цінує перш за все душевну чистоту, підсвідомо шукає деякої таємничості. Євген створений для сімейного життя. Він не бачить нічого поганого в тому, щоб вимити підлогу, сходити на базар або зайнятися іншою домашньою роботою. Органічно не виносить скандалів, уникає сварок. Євгенії чутливі до страждань близьких, проте в екстремальних ситуаціях виявляють нерішучість.

Микола

Завжди виявляє дивовижну практичну кмітливість, з труднощами справляється без сторонньої допомоги. Ніколи не відмовиться від можливості заробити. У відносинах з людьми Микола простий і доброзичливий. Вподобану жінку запросить на побачення, а ще через пару днів запропонує свою руку і серце. Ревнивий, в нападі ревнощів некерований. Дуже любить дітей. У жінці його приваблює не тільки зовнішність, він здатний оцінити також її розум і душевні якості. Спілкуватися з Миколаями, що носять по батькові Семенович, Дмитрович, Ігорович, Олексійович, досить важко.

Петро

Петро довго шукає дружину і, зустрівши нарешті ту, яка відповідає його ідеалу, діє швидко і рішуче. Якщо він при цьому помиляється, то нікого, крім себе, в тому, що сталося не звинувачує. Дружина, на думку Петра, повинна бути перш за все вірною. Всі інші її якості для нього не настільки важливі. Любить піклуватися про безпорадних тварин, маленьких дітей, допомагає старим людям. Дуже прив'язаний до матері, і дружині доведеться змиритися з провідною роллю свекрухи у вчинках чоловіка. Домашнім господарством займається за настроєм. Ревнивий, в ревнощі нестриманий. Зради можуть виникнути тільки на грунті конфліктних відносин з дружиною - як спосіб самоствердження.

Степан

Серед Степанів часто зустрічаються творчо обдаровані люди, багато з них вибирають професії художників, артистів, модельєрів. У Степана безліч друзів і знайомих. Таке враження, що його знають скрізь і для нього відкриті всі двері. Йому необхідно суспільство, а точніше - глядачі. Моментально орієнтується в незнайомій обстановці. Чоловіче суспільство йому швидко набридає, жіноче - ніколи. У присутності дам він веселий і попереджувальний, розповість сміливу історію, знайде для кожної жінки комплімент. Майбутній обраниці Степана подружки заздрять, проте життя з ним складеться важче, ніж це можна було б припустити, і причиною тому - та ж надмірна товариськість Степана. Степан не ревнивий.