Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Вірогідні депресія, дратівливість, стан неспокою і тривоги з приводу фінансових, майнових і господарських труднощів, плутанини в справах. Спливуть зобов'язання, дані колись обіцянки. Тільки обачність і здоровий глузд посприяють тому, що ви зможете обійти гострі життєві кути. Товариство близької людини допоможе вам відволіктися від неприємностей.

Телець Перша половина дня буде успішною і продуктивною. Заплануйте важливі розмови, зустрічі, підписання документів на час з 11:00 до 14:00. В післяобідній час вас можуть відвести від реальності мрії і фантазії: не варто робити великі покупки. Також в цей час велика ймовірність сварки з жінками. Увечері космічний баланс відновиться.

Близнюки На роботі треба працювати, що не кращим чином позначиться на стосунках з близькими. Домочадцям не сподобається, що ви забули про яку-небудь знаменну дату, чиємусь дні народження. Виправдовуватися браком часу марно, так що вчіться планувати.

Рак Вам представиться можливість опинитися в потрібному місці в потрібний час або допомогти людині, з яким можна буде співпрацювати згодом. Перший осінній місяць розбудить у вас азарт і бажання повернутися до захоплення юності. Для самотніх представників знаку це означає романтичну зустріч з давньою коханою і, можливо, "відновлення роману, який переросте в глибокі відносини.

Лев День символізує одкровення, ясність свідомості. Ваги можуть відрізнятися незмінною щирістю у всіх життєвих ситуаціях. Ви повинні бути зацікавлені, насамперед, у тому, щоб знайти адекватну сферу застосування своїх здібностей і отримати в партнери надійних людей. Ваша щирість буде оцінена по гідності.

Діва Цей день сприятливий для професійного зростання, отримання інформації, нових знань та вражень. Варто звернути увагу на перекладну літературу по вашій професії: у подібних книгах ви знайдете чимало цінних порад і своєчасних підказок.

Терези Сьогодні ймовірні нові призначення та відповідальні посади. Ваші доходи швидше за все зростуть, можливості збільшаться, а популярність і авторитет — зростуть. Удача можлива за однієї неодмінної умови: ви повинні відмовитися від будь-яких починань і експериментів — вони приречені на крах! Тільки рух по прокладеному раніше руслу приведе до успіху.

Скорпіон Ймовірно початок великої справи в новій для вас сфері, з яким буде пов'язана і певна частка ризику. Шліфуйте свою майстерність, саме це буде приносити моральне задоволення.

Стрілець Ваш оптимізм стане «перепусткою» у будь-яке місце. З таким настроєм можна вирушати хоч за тридев'ять земель. І де б ви не опинилися, скрізь ви будете бажаним гостем. Приготуйтесь проявити всю палітру своїх талантів - завіса вже піднімається і шанувальники в очікуванні. І неважливо, буде це багатолюдна аудиторія або усталена нечисленна компанія.

Козеріг Події цього дня відкриють багато нового, з'явиться інтерес до культури, філософії, історії, буде багато цікавих знайомств. Робота виведе Козерогів на новий рівень життя. Не йдіть зараз у відпустку - немає впевненості, що робоче місце за вами збережеться.

Водолій День символізує брехню і обман. Водолій схильний до впливу пліток, здатний ділити всіх людей на хороших і поганих. В його палітрі всього дві фарби — біла і чорна. Намагайтеся не вдаватися навіть до невинної брехні, так як ваша брехня завжди помітна. Якщо відкинете все наносне, то можете бути зразком світського обходження, гостинності, привітності.

Риби Сьогодні сказане слово може мати силу наказу. Можливі кризові ситуації, рішення яких принесе задоволення честолюбним Рибам. Треба ретельно обдумувати свою промову. Небезпечно в цей день брехати і лаятися. Необхідно все робити швидко, не можна лінуватися, багато спати, піддаватися зневірі.

Джерело: UkrMedia