(*Іменини – свято особливе,*) його можна назвати днем духовного народження, оскільки воно пов'язане перш за все з таїнством Хрещення і з іменами, які носять наші одноіменні небесні покровителі.

Сьогодні, 22 вересня, свої іменини відзначають власники таких імен як Анна та Микита. А що ж означають ці імена?

Анна

Дівчата та жінки з ім'ям Анна ніколи не забувають про свій зовнішній вигляд - вони вміють красиво одягнутися, вчасно відвідати салон краси. Також вони категорично не виносять неохайності, власницю імені Анна не побачиш в старих туфлях або брудному одязі.

За своїм характером Анна цілком могла б працювати сестрою милосердя, так як дуже добродушна. Але якою професією вона не володіла б, вона віддає себе роботі повністю; матеріальна компенсація, винагорода для неї не головне.

Це лагідна людина з сильно розвиненою інтуїцією. У житті покірливої Анни вистачає страждань, але іноді складається враження, що вона і не намагається їх уникнути. Віддані дружини, люблячі матері і хороші свекрухи - все це нерідко Анни.

Вони довірливі, безкорисливі і доброзичливі. Стикаючись з грубістю, хамством, причіпками, вона замикається в собі і терпляче чекає коли це скінчиться. У любові Анна вірна, в шлюбі терпляча, але зрад не переносить. Невірність чоловіка для неї - важка травма. Пробачити вона може, але забути - ніколи.

Привітання з іменинами:

Іменинниці — щастя безмірного,

Іменинниці — друга вірного,

Іменинниці — зими самої сніжної,

Іменинниці — любові найніжнішої,

Іменинниці — сонця променистого,

Іменинниці — неба чистого!

Іменинниці — Анні бажаю удачі.

Хай буде так — а не інакше!

Микита

Микити - це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, йдуть до мети незважаючи ні на що. Не люблять, щоб ними командували, вони наполегливі, уперті і одночасно - чутливі і вразливі.

Зазвичай зовні схожі на матір, а характер же у них - батьківський. Сімейне життя у них складається важко, але ці чоловіки вважають за краще не розлучатися з любові до дітей. Дуже віддані сини. У власників імені Микита талант від Бога.

Вони лідери, правда, це не поширюється на сімейне життя. Друзів у них небагато, Микита позбавлений дипломатичності, не бажає ні до кого пристосовуватися й не терпить нічиєї переваги.

Працьовиті, свої плани продумують до дрібниць. Не терплять довгих розмов по телефону. Люблять тварин, часто тримають в будинку собаку чи кішку.

Привітання:

Свят в календарі багато.

Та сьогодні твоє свято —

Наймиліше від усіх:

Привітання й дружній сміх —

Все — тобі, усе — для тебе!

Поглядає ангел з неба,

На твоє веселе свято,

Й ніби хоче нагадати,

Що заступник в тебе є,

На ім’я, як і твоє.

Він тебе оберігає,

Любить і застерігає:

Добрий будь та люби Бога,

І молися до святого —

Й кожен день свій іменин,

Будь щасливий разом з ним!