Народжуючись, людина починає свій шлях на Землі, маючи певну призначену для нього програму. Протягом цього шляху, людина стикається з багатьма життєвими ситуаціями, можливостями.У багатьох випадках астрологія дає підтримку, пояснює складні обставини, а передбачення сприятливих періодів, так само як і небезпечних ситуацій, допомагають багатьом правильно зорієнтуватися і бути підготовленим і захищеним . Отож, пропонуємо Вам долучитися до цих таємних знань

Сьогодні, Овни, згідно з гороскопом вас чекає день протиріч. Багато з представників знаку ніби й бачитимуть результати своєї роботи, але він здасться їм занадто малий. Тому згідно з гороскопом на 22 вересня 2016 більшості Овнів щоб відволіктися, бажано зайнятися звичайними повсякденними справами.

Зірки в гороскопі Тельцям кажуть, що цей період хороший для відновлення стосунки зі старими друзями і з людьми, які в недалекому минулому мали для Тельців якийсь авторитет. Також сьогодні згідно з гороскопом на 22 вересня Тельцям сьогодні протипоказані сильні емоції, тому уникайте стресів.

Сьогодні зодіаку Близнюки будуть відрізнятися цілеспрямованістю. Але будьте готові, що під впливом настрою, певні обставини або чужої думки протягом дня ваші цілі можуть досить часто змінюватися. Тому гороскоп любові Близнюків також попереджає, що така мінливість може негативно позначитися на ваших відносинах.

У гороскопі Раків зірки обіцяють внутрішній комфорт. Якщо ви хворієте або втомилися, то сьогодні дозвольте собі відновити душевну рівновагу. За гороскопом на 22 вересня 2016 Ракам сьогодні важливо знайти емоційний розраду. Наприклад, організувати собі релаксуюче дозвілля.

Вам Леви, зірки в гороскопі на сьогодні кажуть, що в цей день представникам не варто братися за нові починання. Зараз ви перебуваєте на роздоріжжі і вам потрібно визначитися з найближчими діями. Але в цілому, згідно з гороскопом на 22 вересня 2016 день для Львів буде вдалим.

Діви, сьогодні зірки в гороскопі рекомендують вам важливими справами займатися з ранку, а ввечері присвятити час відпочинку. Діви, зодіаку на 22 вересня 2016, сьогодні вам не варто квапити події, і не вимагати від оточуючих обіцянок.

За гороскопом, Терезам сьогодні буде складно встояти перед низкою спокус. За гороскопом на 22 вересня 2016 зірки радять Терезам протягом дня приділити пильну увагу своєму здоров’ю. Бійтеся перевантажень, особливо психологічних, адже вони можуть виявитися дуже шкідливими. Сьогодні сприятливою для вас виявиться творча робота. Може пора зайнятися цікавим хобі?

Скорпіони, сьогодні ваша зовнішня і внутрішня гармонія дозволить без зайвих зусиль домогтися дуже хороших результатів. Головне – не сидіть, склавши руки! Також Скорпіони, згідно з гороскопом на 22 вересня 2016 зірки радять вам сьогодні рутинній роботі віддати перевагу відпочинок або творчість.

Стрільці, сьогодні у вас з’явиться гарна можливість виправити свої старі помилки, які ви допустили в минулому. Також згідно з гороскопом на 22 вересня 2016 року для Стрільців час виявиться сприятливим для початку чогось нового.

Козерогам зірки сьогодні рекомендують тримати всі свої плани і задуми в таємниці. Також згідно з гороскопом на 22 вересня Козерогам сьогодні варто приділити час прогулянці на свіжому повітрі – вона допоможе відновити енергетичний баланс і набратися нових сил

Водолії, сьогодні багато хто з вас відчують яскравий душевний і емоційний підйом, завдяки якому зможуть з ентузіазмом взятися практично за будь-яку роботу. Також згідно з гороскопом на 22 вересня 2016 роки ніч вдалий для легкого флірту, відпочинку та занять спортом.

Риби, зірки в сьогоднішньому гороскопі кажуть, що ви можете відчути себе незатишно. Все тому, що ваша енергетика на низькому рівні і її потрібно заповнити хорошим сном і відпочинком. Гороскоп любові на 22 вересня 2016 Рибам обіцяє несподівані зміни, до яких багатьом представникам знака доведеться вельми довго пристосовуватися.