Медики назвали симптоми, при наявності яких потрібно звернутися до лікарів. Адже організм дає сигнали про хворобу, зокрема, онкологію. Потрібно лише вміти прислухатись до себе, щоб не прогавити захворювання.

Отже, серед підозрілих симптомів, які назвали медики, після проведення досліджень пов'язаних з онкологією, є КАШЕЛЬ. Мова йде про регулярний, невпинний кашель. Це вісник розвитку раку легенів, пневмонії чи бронхіту.

На на ранні стадії розвитку раку вказує постійний БІЛЬ. Він сигналізує про ураження органу, в залежності від локалізації.

Не варто обходити увагою і зовнішнє ураження тіла - РАНИ і виразки, що не загоюються тривалий час.

Про початок онкологічного захворювання може вказувати зміна стільця або УТРУДНЕНЕ СЕЧОВИПУСКАННЯ. Останнє, наприклад люди звикли вважати просто наслідком застуди. Але медики застерігають про невтішні наслідки, відтак радять звернутись до спеціалістів, адже це може свідчити про рак нирок.

Без дослідження в УЗД кабінеті не обійтись, якщо ви помітили УЩІЛЬНЕННЯ чи новоутворення під шкірою.

Окрім того, не менш важливим фактором, що може свідчити про онкологію, спеціалісти називають і УТРУДНЕНЕ КОВТАННЯ. Це може свідчити про ураження раком гортанні або стравоходу людини.

У будь-якому разі, вберегтись від важких форм недуги допоможе рання діагностика. Адже за даними досліджень, більше 50% дорослих людей стикаються з цими симптомами онкології, але тільки 2% пацієнтів наважуються на візит до медиків.